Öğrenci Kimlik Kartları Hazırlanmıştır

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile daha önce kimlik kartını almamış öğrencilerimiz öğrenci kimlik kartlarını şahsen ve imza karşılığı  Enstitümüzden teslim alabilirler.

Kimlik Kartının  Yemekhanelerde Kullanımı

Yemekhane hizmetinden yararlanmak için; https://odukart.odu.edu.tr/new-account linkine tıklanıp üyelik oluşturularak ODÜ KART'a  para yükleme işlemi yapılabilir.

Öğrenci Kimlik Kartı Yenileme İşlemleri

Öğrenci kimlik kartının fiziki olarak zarar görmesi, kaybolması, çalınması veya isteğe bağlı olarak kimlik yenileme işlemi Üniversite Yönetim Kurulunca belirlenen ücrete tabidir. Mezun / ilişik kesme aşamasındaki öğrencilerin kimliklerini teslim edemeyecek olması durumunda yapılacak işlemler de aynı şekildedir.

Kimlik yenileme işlemleri için öğrencilerimiz Belge Talep Formu ve ücret gerektiren kimlik yenileme işlemlerinde banka dekontu ile Enstitümüze başvuru yapabilirler.

Mezuniyet ve İlişik Kesmede Kimlik Kartının Teslimi

Kimlik kartının mezuniyet ve kendi isteği ile ilişik kesme işlemlerinde Enstitüye teslim edilmesi gerekir. Öğrencilerin kartlarını teslim edemeyecek olması durumunda yapılacak işlemler kimlik kartı yenileme işlemi gibidir.

Kartın Aktif veya Pasif Kalması Durumu

Ordu Üniversitesinin başka birimlerinde öğrenci olan veya Ordu Üniversitesinden mezun olup kartını mezuniyette teslim etmeyen öğrencilerimizin yeni kartları PASİF olarak basılır. Bu öğrencilerimizin Ordu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (Rektörlük 2. kat)  kart birimi personeli ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Öğrenci Kimlik Kartı Sahibinin 3D Model $29 - .3ds .c4d .fbx .ma ...

Eklenme Tarihi : 28-10-2022 14:32:10