Dönem Projesi Konu Bildirimi-Savunması ve Teslimi
  • Dönem projesi savunmasına en erken ikinci yarıyıl, en geç üçüncü yarılda girilebilir. Üçüncü yarıyılın sonunda olup akademik takvimdeki süreye kadar savunma için başvurmayan öğrencinin programla ilişiği kesilir.
  • Dönem projesi savunmasına girecek öğrenciler için konu bildirimlerinin son günü 03 Haziran 2024 tarihidir.
  • Dönem projesi dersine kayıt yaptırmamış ve/veya proje konusu EYK tarafından onaylanmamış öğrenciler dönem projesi savunmasına giremez.
  • Aynı anda dönem projesi konu bildirimi ile jüri üye öneri formu verilemez.
  • Proje savunmasına girmek için başvuruların son tarihi 12 Temmuz 2024'tür. Bu tarihten sonra başvuru yapılamaz.
  • Dönem projesi değerlendirme formları ilgili ABD/ASD başkanlığı yazı işlerine teslim edilir.
  • Başarılı bulundan öğrenci savunma sınavını takip eden en geç 1 ay içerisinde; tez yazım kılavuzuna uygun dijital ortamda hazırladığı dönem projesini  danışmana teslim eder ve proje yükleme sayfası üzerinden yükler. Yükleme yapıldıktan sonra ilgili birimlere imzalattığı ilişik kesme formu ve öğrenci kimlik kartını süresi içerisinde Enstitüye teslim eder.
  • Mezuniyet işlemleri evrakların Enstitüye teslimini takip eden 2 ay içerisinde ve Yönetim Kurul Kararı ile yapılır.
  • Mezuniyet sonrası mezuniyet belgesi ile transkript E-devlet üzerinden alınabilir. Diplomalar 1 yıldan önce verilemez.

DANIŞMANLAR İÇİN NOT GİRİŞİ: Öğrenci bilgi sistemi  “Enstitü İşlemleri / Seminer-Proje Bilgileri Girişi” ekranından Başarı Durumu; Başarılı (G) / Başarısız(K) / Devam Ediyor(S) seçeneklerinden biri seçilerek yapılır.

Formlar İçin Tıklayınız

Eklenme Tarihi : 23-01-2023 08:53:53