Enstitümüz Koordinatörlüğünde "Sosyal Bilimler Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu" Gerçekleştirildi

Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda açılış programı yapılan sempozyuma Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Fakülte Dekanları, akademik ve idari personeller ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Programın açılış konuşmaları sempozyum düzenleme kurulu başkanı Doç. Dr. Fevziye Eker, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kenan ŞAHİN, Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDOĞAN ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan tarafından gerçekleştirildi.

Sempozyum 17 Mayıs 2022 tarihinde Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü öğrencilerinin katılımı ile, 8 oturum ve 72 bildiri ile gerçekleştirildi. Bildiri sunan öğrencilere katılım belgeleri oturum başkanları tarafından takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 23-05-2022 09:59:49