İtalya'da Eğitim Süreci Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

İtalya Milano Eğitim Ataşesi Sayın Prof. Dr. Tolga ERDOĞAN'ın özel katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğimiz, Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. Süleyman Erkam SULAK'ın moderatörlüğünde yapılmıştır.

"İtalya'da Eğitim Süreci" başlıklı bu etkinlik, 28 Aralık 2023 tarihinde saat 19:00'da lisans ve lisansüstü öğrenciler, akademisyenler ve farklı kesimlerden gelen paydaşların katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Sayın Prof. Dr. Tolga ERDOĞAN'ın, İtalya'nın eğitim sistemine dair derinlemesine bir analiz sunan uzman bakış açısı, dinleyicileri eğitimdeki güncel gelişmelerle buluşturmuştur. Etkinlik sürecinde katılımcılar arasındaki etkileşim, eğitim alanındaki çeşitli perspektifleri bir araya getirerek derinlemesine bir öğrenme ve deneyim paylaşımı imkanı sunmuştur.

Eklenme Tarihi : 10-01-2024 12:04:38