SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / Institute of Social Sciences

Enstitü Toplantı Odasında İlk Tez Savunma Sınavı Gerçekleştirildi

Akademik birimlerden gelen talepler doğrultusunda tez savunma sınavları ile çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere Enstitü binasının bulunduğu katta  bir toplantı odası düzenlenmiştir. Ayrıca etkinliklerin aynı saate denk gelmesini önlemek amacı ile "Toplantı Odası Randevu Sistemi" oluşturulmuştur.

Enstitü toplantı odasında ilk tez savunma sınavı, 15.12.2022 tarihinde Doç.Dr. Hakan GÜNGÖR danışmanlığında Doç. Dr. Ömer ERDEN ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinden hibrit yöntemi ile katılan Dr. Öğretim Üyesi Halim KILIÇ'ın Juri üyeliğini yaptığı Tarih tezli yüksek lisans öğrencisi Vildan ŞİRİN'in "Rusya'da 1917 Mart İhtilalinin Türk Basınına Yansıması" başlıklı tez savunma sınavı gerçekleştirilmiştir.

Eklenme Tarihi : 16-12-2022 11:21:40