SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / Institute of Social Sciences

II. Grup Af Başvuru Sonucu

II.Grup aftan başvuran öğrencilerin başvuru durumları aşağıdadır.

-Başvurusu uygun bulunan öğrenciler için ilgili ABD/ASD başkanlıklarından danışman atamaları, muafiyet ve intibak işlemlerinin yapılması istenecektir. Muafiyet ve İntibak işlemleri Senato esaslarına göre yürütülecektir.

-II.Gruptan başvuran adayların  2022-2023 Akademik yılı Bahar yarıyılında Eğitim-Öğretime başlatılması planlanmaktadır.

-Bahar yarıyılı ders kayıtları 13-17 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

-Katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerinde öğrencilerin ilişiklerinin kesildiği yarıyıl hesap edilerek ücretlendirme yapılacak, öğrenciler bu ücretleri ders kayıt süresi içerisinde belirtilen şekilde ödeyebileceklerdir. (dönem başlarında ders kayıtlarına ilişkin duyurumuz içerisinde öğrenim ücretleri ve ders kayıtlarına ilişkin bilgiler bulabilirsiniz)

-Öğrencilerin, ÖBS'ye tanımlanma işlemleri (YÖKSİS öğrenci durumları) muafiyet işlemleri ile beraber yürütülecektir.

Muafiyet/İntibak, danışman atamaları ve öğrenci numaralarına ilişkin işlemler tamamlandıktan sonra ayrıca duyurusu yapılacaktır. Öğrencilerimizin muafiyet ve intibakları tamamlanıncaya kadar ayrıca bir işlem yapmasına gerek yoktur.

II.Grup Başvuru Sonucu

ODU Lisansüstü Eğitim Af Yonergesi