Kaybolan, Çalınan Öğrenci Kimlik Kartları Hakkında

ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI YENİLEME İŞLEMLERİ

Öğrenci kimlik kartları isim, soy isim, birim değişikliği veya sahip olunan kimlik kartının arızalanması durumları ile ilk kez alımlarda ücretsiz olarak verilmektedir.

Öğrenci kimlik kartının fiziki olarak zarar görmesi, kaybolması, çalınması veya isteğe bağlı olarak kimlik yenileme işlemi Üniversite Yönetim Kurulunca belirlenen ücrete tabidir.

Mezun / ilişik kesme aşamasındaki öğrencilerin kimliklerini teslim edemeyecek olması durumunda yapılacak işlemler kimlik yenileme işlemlerinde olduğu gibidir

Kimlik yenileme işlemleri için öğrencilerimiz Belge Talep Formu ve ücret gerektiren kimlik yenileme işlemlerinde banka dekontu (hesap bilgileri aşağıdadır) ile Enstitümüze başvuru yapabilirler.

Yenileme işlemi için talepte bulunan öğrenciler, kimlik kartlarını Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından/Enstitümüzden imza karşılığı teslim alabilirler.

Ücretli Kimlik Yenileme İçin Hesap Numarası

IBAN      : TR090001002327650143105052