Tez Yazım Kılavuzumuz Yenilendi

YENİ TEZ YAZIM KILAVUZUMUZ YAYINLANDI

(Açıklamaları Okuyunuz)

Yeni tez yazım kılavuzumuz 2022-2023 Akademik Yılı Güz yarıyılından itibaren geçerli olacak olup anılan dönemde ve sonrasında mezun olacak öğrencilerimiz tez/seminer ve dönem projelerini yeni tez yazım kılavuzuna göre hazırlayacaklardır.

Bu dönem içerisinde (2021-2022 Bahar yarıyılı)  tez/seminer/dönem projesi teslim edecek öğrencilerimiz  ile bu dönem içerisinde düzetlme alan öğrencilerimiz için eski tez yazım kılavuzu geçerlidir.

Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması açısından güz ve sonraki dönemde mezun olacak öğrencilerin tez/dönem projesi ve seminerlerini yeni kılavuzua göre hazırlamaları gerekmektedir.

Tez yazım kılavuzlarına Enstitümüz Web Sayfası "Mevzuat" başlığı altından erişebilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 06-04-2022 15:30:21