2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

Üniversitemiz Senatosunun 02.07.2021 tarih 2021/72 sayılı kararı gereği ilan edilmiştir.

2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

BAŞVURU KOŞULLARI

KONTENJANLAR

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURU FORMU  Bölüm Birincileri için (Fakültelerinden alacakları bölüm birincisi yazısı, Başvuru Formu ekinde yer almalıdır.)

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU FORMU

YABANCI UYRUKLU BAŞVURU FORMU

YÖK ÇEVRİM TABLOSU

ONLİNE BAŞVURU (Son başvuru tarihi 02 Ağustos 2021 saat: 17.00BAŞVURU SIRASINDA BELGE YÜKLEME ZORUNLULUĞU BULUNMAMAKTADIR.

DUYURU:

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Giriş Sınavları yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır.

İl Hıfzıssıhha Kurulunun olası kararları, pandeminin seyri ve aşılama çalışmalarının hızına göre ilgili kurulların almış olduğu kararlarda değişiklik yapılması mümkündür.

İlerleyen zamanlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda Lisansüstü Giriş Sınavlarıyla ilgili yeni kararlar alınarak öğrencilere duyurulacaktır.

Öğrencilerin, Sosyal Bilimler Enstitüsünün www.sbe.odu.edu.tr internet adresinin takip etmeleri önemle duyurulur.

Eklenme Tarihi : 05-07-2021 09:33:03