2020/2021 GÜZ DÖNEMİ SONU İTİBARİ İLE KAYDI SİLİNEN ÖĞRENCİLER HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, kaydı silinen öğrencilere ayrıca tebligatta bulunulmayacaktır. Kaydı silinen öğrencilerin, yapılacak itirazlar için ilan tarihi olan 01.04.2021 tarihinden itibaren 30 (otuz) iş günü süresi bulunmakta olup, bu süreden sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

2020-2021 Bahar Dönemi için kayıt yenileme işlemi yapmış olsa dahi, benzer durumda olan öğrencilerin tespit edilmesi halinde kayıtları silinecektir.

Kaydı Silinen öğrencilerden 2020-2021 Bahar Dönemi Harç Borcunu ödemiş olanlar, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanılığının sayfasında bulunan Öğrenci Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti İade İşlemleri Sayfasında bulunan form ve ekinde istenilen harç ödeme dekontuyla Enstitü Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler. Değerlendirme işlemi Öğrenci İşleri Daire Başkanılığınca yapılacaktır.

KAYDI SİLİNEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi : 01-04-2021 11:05:00