AKADEMİK ÇALIŞMA PROGRAMI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından çalışma hayatı ve istihdam alanında yapılacak lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin akademik çalışmalarını desteklemek üzere İŞKUR Akademik Çalışma Programı (AÇP) hayata geçirilmiştir. Söz konusu Program ile çalışma hayatı ve istihdam alanında akademik yayınların sayısının artırılması, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik beşeri sermaye havuzunun genişletilmesi ve akademik çalışmaların sonuçlarının işgücü piyasasına uyarlanarak yeni politikaların oluşturulmasına katkı sağlanması hedeflenmektedir. Bu kapsamda, komisyon tarafından başarılı olarak belirlenen çalışmalar için lisans öğrencilerine 2.500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 5.000 TL ve doktora öğrencilerine 7.500 TL tutarında destek sağlanacaktır. Bu çerçevede, İŞKUR'un sağlayacağı destekten faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 15 Mart - 14 Nisan 2021 tarihleri arasında akademi.iskur.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Başvuru için: TIKLAYINIZ

Eklenme Tarihi : 31-03-2021 09:26:09