2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ SINAV SONUÇLARI

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylarımızın Dikkatine;

Covid-19 Pandemisi nedeniyle Üniversitemizde mesai saatleri sabah 10.00-12.30 ile öğlen 13.00-16.00 saatleri arasında olacak şekilde değişmiştir. Lütfen belirtilen tarih ve saat aralığında kayıt için sizden istenilen belgeler ile Enstitümüzde hazır bulunun. Kayıt sırasında maske takmaya ve sosyal mesafenizi korumaya lütfen dikkat edin.

Kesin Kayıt Yaptıracak adayların HES (Hayat Eve Sığar) Kodu alması gerekmektedir, Temaslı ve pozitif olan adaylar Kesin Kayıt Yaptırmadan önce durumu kayıt bürosuna bildirmesi gerekmektedir.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

“ASIL” olarak kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 15-17 Şubat 2021,programlarda boş kalan kontenjanlara “YEDEK” olarak kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları ise 19 Şubat 2021 tarihinde Enstitü Müdürlüğümüzün Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

(Pandemi nedeniyle Üniversitemizde mesai saatleri sabah 10.00-12.30 ile öğlen 13.00-16.00 arasındadır.)

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR

YARIYILI LİSANSÜSTÜ SINAV SONUÇLARI

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALI  DOKTORA