2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI VE ÖNCESİ KAYITLANAN TEZ AŞAMASINDA OLAN ÖĞRENCİLERİN TEZ SAVUNMA TARİHİ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı ve Öncesi Kayıtlanan Tez Aşamasında Olan Öğrencilerin Tez Savunma Tarihi

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dönemi ve öncesi girişli olan tez aşamasındaki yüksek lisans öğrencilerimizin, 09 Ağustos 2019 tarihine kadar tez savunma sınavına girmesi ve mezun olması gerekmektedir. Aksi durumda Ordu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 25. Maddesinin 2. Fıkrası uyarınca Enstitümüzle ilişikleri kesilecektir.

Bu doğrultuda mağduriyet yaşanmaması açısından, yüksek lisans tez savunma süreçlerinde tez teslimi, intihal inceleme, tez jürisinin belirlenmesi, savunma ve düzeltme süreçleri de dikkate alınarak tez savunma tarihinden ez az bir (1) ay önce tez savunma sınav başvurularının yapılması ve htpp:// sbe.odu.edu.tr/page/65/mezuniyet adresinde bulunan tez savunma sınavı öncesi ve mezuniyet rehberine göre işlemlerin yapılması gerekmektedir.

Eklenme Tarihi : 28-06-2019 12:09:57